Mahjong
Trencaclosques
Tres en una fila
Cercar objectes
Puzzles
Jocs de taula
Jocs d'agilitat
3 en una fila
Recull d'objectes
Jocs en línia
Jocs de la ment
Cercar objectes
Cercar objectes

Joc Papallona Kyodai en línia

Jocs Flash similars
(vots:0, Nota mitjana: 0/5)
Jugat: 0

Història



Molts dels jocs de taula que encara són populars avui ens vénen de la cultura xinesa, inclòs el conegut mahjong. Aquest joc va aparèixer, fet por dir-ho, l'any cinc-cents aC i el seu fundador no és altre que el filòsof Confuci, conegut pels seus treballs sobre filosofia i fundador de la primera universitat. Ningú sap amb certesa com va venir al cap la idea de crear un joc, i la història en si és més un mite que un esdeveniment real. Tanmateix, el joc va arrelar i continua viu. De fet, el mahjong és un joc d'atzar, però el món del joc l'ha adaptat per al seu ampli públic, fent-lo més com un solitari, però no amb cartes, sinó amb fitxes. I més tard, van començar a aparèixer imatges i fins i tot objectes individuals per substituir fitxes per jeroglífics, com el joc Mahjong Butterflies. Es presenta al nostre lloc web amb una qualitat excel·lent i està disponible per jugar en qualsevol moment que us convingui.

Regles del joc


La idea del joc Butterfly Mahjong és que tots els insectes de colors surtin del terreny de joc i s'enfuin. Però com fer-ho si la papallona només té una ala. Tot es resol d'una manera senzilla: has d'ajuntar dues meitats idèntiques d'una papallona i s'aixecarà màgicament i s'enviarà, agitant agraïdament les seves belles ales. La connexió es fa de diverses maneres:

    - si les mateixes meitats estan una al costat de l'altra, aquesta és la manera més fàcil de reunir-se,
    - si les meitats estan situades a distància entre si, s'han de connectar entre si amb una línia.

La connexió es realitza mitjançant una línia especial, que pot tenir un màxim de dos angles rectes i no tallar-se amb la resta d'elements del camp. És a dir, ha d'haver un espai buit entre els objectes proposats a eliminar. Com a resultat, el pati s'ha de netejar completament. El joc Butterfly Mahjong és lleial al jugador i ofereix opcions per donar-hi pistes si no voleu trencar el cervell durant molt de temps.

Per a què serveix el joc?


Qualsevol joc, fins i tot el més senzill i curt, comporta una càrrega semàntica i almenys mínima, però beneficiós. Mahjong en aquest sentit és un trencaclosques molt útil que desenvolupa:

    - observació,
    - lògica,
    - memòria,
    - reacció si el joc s'executa durant un temps,
    - la capacitat de concentrar l'atenció,
    - perseverança.

I això està lluny de tots els avantatges d'un joc aparentment senzill. No us perdeu el colorit mahjong de papallona a Sgames. El joc serà igual d'interessant tant per a nens com per a adults, fins i tot podeu organitzar una competició i resoldre un trencaclosques de velocitat en diferents dispositius. Aquest lloc us permet fer-ho mitjançant la reproducció del joc amb la mateixa qualitat en qualsevol dispositiu.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more