Cercar objectes
Cercar objectes
Cercar objectes
Estic buscant
Recull d'objectes
Trencaclosques
Aventures
Sortida de l'habitació
Jocs d'agilitat
Jocs en línia
Jocs de la ment
Escapament
Ciutat

Joc El periodista Laura treballa en una revista local, ha escrit un extens article sobre la ciutat Misterville. Ubicació, les vides dels ciutadans comuns i corrents es porta a terme en silenci i amb calma, però en conèixer de prop els seus habitants, revela que alguna cosa està malament aquí. La nena va anar a la taverna, els propietaris són sempre al dia, va dir que en els últims anys a partir de la desaparició del gat. Ajudeu a la bellesa d'investigar i esbrinar la veritat. en línia

Jocs Flash similars
(vots:0, Nota mitjana: 0/5)
Jugat: 182
El periodista Laura treballa en una revista local, ha escrit un extens article sobre la ciutat Misterville. Ubicació, les vides dels ciutadans comuns i corrents es porta a terme en silenci i amb calma, però en conèixer de prop els seus habitants, revela que alguna cosa està malament aquí. La nena va anar a la taverna, els propietaris són sempre al dia, va dir que en els últims anys a partir de la desaparició del gat. Ajudeu a la bellesa d'investigar i esbrinar la veritat.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more