Farm Frenzy
Granges
Granja
Granja meravellosa
iPlayer
Jocs de vestir
Cuinar
Maquillatge
Disseny
Pentinats
Jocs d'agilitat
Cuinar
Jocs en línia

Joc iPlayer: A la finca en línia

Jocs Flash similars
(vots:98, Nota mitjana: 4.4/5)
Jugat: 235110
Joc en línia a la granja! porta al nombre de participants inscrits. Gràfics brillants i desenvolupat un simulador de granja aficionats funcional atret. Tenir un tros de terra, el joc pot desenvolupar indefinidament. En primer lloc, vostè té una part humil i insignificant de la gamma de cultius. Però, ¿és un agricultor veritable posa les seves mans davant de les dificultats? Sembra i va reunir diverses collites, es pot vendre i buscar a una botiga virtual. Mentre que una mica de diners que no tens molt, comprar el més interessant no funcionarà, però això és només el començament.
Després de mà d'obra pot passar a mecanitzada i més i ni contractar treballadors per instal·lar màquines complexes. Se li sembrant maquinària, recol, tractors, sistemes de reg. Cada lloc ha de seguir, el temps de reg i desherbatge. De tomàquets i blat et porten a les plantes de planter més cars i cobejats productes bàsics, i les llavors i es venen a la mateixa botiga. Per augmentar els ingressos, seguirà jugant a la granja, la construcció de fàbriques, on es cou el pa, pastes dolces, productes lactis fets. Per fabricar no inactiu, ampliar els camps i créixer encara més crua, criar animals i aus. No t'oblidis de graners i magatzems on es transporten les mercaderies, llestos per a la venda.
Al mercat hi ha una vida vibrant, on cadascú estableix el seu preu i ofereix coses interessants. Pregunti el preu, no calcular malament amb la venda dels seus productes, i trobar un millor preu si vostè també necessita alguna cosa per comprar.
Imposar obligacions a vostè, sinó també augmentar els contractes de beneficis amb botigues i cafès Granja de iPlayer Anem, que requereixen aliments frescos. Intenta no deixar que els socis que no s'han negat a cooperar - a temps per recollir els productes de la collita i la producció. I com tot això estimo, us dirà consells en la primera etapa.