3d
Jocs en línia
iPlayer
Zombi
Boxa
Ninja
Aventures
Lluita per parelles
Jocs d'agilitat
Monstres
Naruto
Acció
Mmorpg

Joc iPlayer: Aquí vénen en grans quantitats - Mosvar en línia

Jocs Flash similars
(vots:77, Nota mitjana: 4.47/5)
Jugat: 207514
Si vostè viu en una gran ciutat, es tanca el tema de la superpoblació, que es desenvolupa el joc en línia arribat en gran nombre aquí - Mosvar. Els esdeveniments es desenvolupen a Moscou, on milions de persones somien amb arribar a la perifèria. La ciutat ia punt de rebentar, els carrers i carreteres dels embussos constants, però no detenir els visitants, i estan tractant de fer arrels a Moscou per qualsevol mitjà.
Trieu el paper del visitant o el moscovita venir en gran nombre aquí - joc Mosvar. Serà batejats baralla des del primer minut, i si de peu, per visitar altres opcions per a la supervivència. En el paper del capital aborigen per defensar els seus drets en possessió indivisa de la ciutat, però si està segur que tothom pot establir-se aquí i gaudir dels beneficis - demostrar-ho.
Hicks no envejar - que estan destinats a pujar a la vida, fent el treball dur amb un salari exigu. Estaven esperant per al lloc de lavabos nets, el flautista d'Hamelín, el miner, el conserge. I si no troba un salari honest, i després unir-se a la colla i improvisar seu propi compte. En aquest cas, s'ha de tractar amb petits robatoris, i va omplir la seva mà - bancs robant, botigues, robar cotxes. Reserva d'una quantitat determinada en cas que acabis a la presó, per tal de subornar la guàrdia i escapar a la llibertat.
El iPlayer vingut en gran nombre aquí opera el seu sistema monetari propi, or, mel, vidres, estrelles. Ells poden guanyar en missions. La majoria de divises xassís és la mel, que l'intercanvi de béns i serveis. Està disponible per a vostè des del principi en una petita quantitat. No només es pot guanyar diners, però una recàrrega amb diners reals.
Passant per l'augment de carrera legal, que bé pot convertir-se en un home ric, que estarà disponible per comprar en botigues cares, exposicions de moda i restaurants sòlids. Però aquests beneficis es poden obtenir al convertir-se en un cap del crim.