3 en una fila
3d
Jocs en línia
Tres en una fila
iPlayer
Cercar objectes
Puzzles
Trencaclosques
Jocs de taula
Jocs d'agilitat
Recull d'objectes
Jocs de la ment
Cercar objectes

Joc iPlayer: Gat Indy en línia

Jocs Flash similars
(vots:190, Nota mitjana: 4.2/5)
Jugat: 257014
Joc en línia acolorida Indy gat porta un viatge dels jugadors que estan interessats en el tema de "tres en una fila." Juntament amb un divertit vermell Kotik iniciar el seu viatge a Grècia, després de visitar els països d'Europa i Àsia, per veure les glaceres al Pol Nord, per trobar-se en un conte de fades o una selva. El cobrament dels elements de la cadena, s'obté una recompensa s'inclina - la moneda del joc, així com asterisc s'acumulen.
Tenir un registre ràpid, pot començar el joc del gat Indy, conèixer a altres jugadors. Aquesta comunicació no és només un passatemps agradable. Per compartir amb vostès els secrets del passatge i els cors si cal.
Aquests cors són molt importants per al gat, que és la seva vida. La pèrdua de cadascú, és la seva pèrdua de la ronda i restaurar-los, pot utilitzar diversos mètodes. Si hi ha arcs, ells intercanviaran al cor. Més es poden comprar per divisa la vida real o esperar fins que es recuperin a si mateixos. Tindrà tres dies, i cada dia és necessari per realitzar el treball. L'última opció és la més llarga, així que tracti de mantenir a tota la vida del gat.
A partir d'això, vostè ha passat al següent nivell iPlayer Indy gat, depèn de la quantitat d'estrelles meritats. Idealment, han de marcar 3 per després no haver de tornar a l'antic treball i realitzar tasques addicionals. Moure en el joc, vostè guanyarà i bonificacions importants que l'ajudaran a superar combinacions particularment complexes en el camp: el temps de congelació, la cristal·lització, viatge Cancel·lació, monedes, pota de gat màgia, bola, bombes de colors, més vida i fuet.
Alguns artefactes trenquen objectes o destrueixen els mateixos, mentre que altres lent. Ells poden guanyar en missions i comprar a la botiga. No és un secret que l'ajudarà a sortir - si vostè no pot fer un moviment, actualitzi la pàgina i passar pel nivell de nou.