3d
Jocs de navegador d'estratègia
Jocs en línia
Mmorpg
iPlayer
Protecció del castell
Jocs de Guerra
Aventures
World of Tanks
Jocs de guerra
Granja
Les estratègies econòmiques
Agricultor

Joc iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm en línia

Jocs Flash similars
(vots:62, Nota mitjana: 4.65/5)
Jugat: 206318
En 2014, vi de batalla en línia del joc de Eldhelm. No ofereix equipar espases i llances i cartes màgiques i desenvolupar la lluita en la taula amb les àrees designades per als moviments. I ara, la coberta es veu impressionant, però els desenvolupadors segueixen alliberar noves targetes, l'addició de capacitats per millorar l'acció de les principals classes de personatges.
Va a començar en els camps de batalla de Eldhelm jugar després d'un registre ràpid i unir-se a la comunitat de jugadors que ja han dominat en el món de fantasia de sal, pot aprendre guerrers bàsics: Elfos, Humans, mags, fletxes i soldats orcs. Cadascun es caracteritza per les seves habilitats i força, que es pot augmentar més si es posa en combinació amb les targetes: luxós, rar, únic, èpica, mítiques.
Cal no oblidar que l'enemic també està desenvolupant la seva estratègia per a recollir la versió reeixida d'associacions de targetes, i pot ser superior al teu oponent o per donar-los. Si bé algunes targetes increment del fix, altres poden cremar punts.
Després que el camp de la informació juguen un joc donarà un informe sobre la puntuació: bloquejar els cops, la curació, el dany combinat per a vostè mateix, danys en ambdós costats. Des iPlayer de batalla de Eldhelm joc no és fàcil, es necessita temps per explorar totes les possibilitats i característiques. Per a això anar a la festa de judici, en el qual es va enviar a cada pas per a un professor virtual. Seguiu les fletxes i llegir la informació sobre eines, recorda tot el que fas i analitzat.
Battlefield joc no Eldhelma agrada targetes clàssiques i tot està subjecte a les seves pròpies lleis. Això és absolutament una aventura de fantasia únic, ple d'esdeveniments i batalles originals. Vostè es reunirà amb els jugadors i els nouvinguts experimentats, entre els quals un sempre pot trobar un company per a la propera baralla.