Caça i Pesca
Jocs en línia
Pesca
Pesca russa
iPlayer
Jocs de l'espai
Salts
Cercar objectes
Trencaclosques
Aventures
Jocs d'agilitat
Recull d'objectes
Tirs per els nens

Joc iPlayer: Fish Anem en línia

Jocs Flash similars
(vots:304, Nota mitjana: 4.3/5)
Jugat: 289895
- Un gran simulador per als pescadors àvids, que a l'estiu i l'hivern adornen les ribes dels rius i llacs. Pesca virtual serà la salvació per a vostè i els seus éssers estimats - que li agrada tirant grans captures, i la dona no pensa on posar el seu botí.
Es registra de forma ràpida i es pot iniciar la reproducció del préssec després d'analitzar assortiment de ganxos, fustes, canyes de pescar, accessoris. Durant les nostres classes va a descobrir els secrets de la pesca i l'altra: el que abordar i esquer aplicats correctament per a diferents tipus de peix, i on es troben.
Vostè sap que cada arbust natiu del llac? Llança l'ham, esperi pokleva, la va conduir suaument a la riba, i quan la producció s'introdueix en el cercle descrit - s'esvaeixen. Especialment el peix gran no s'estiren tan simple, si us plau xarxa. I si s'intenta DMPA d'un vaixell - el sonar d' adherència.
Atrapats un trofeu pot deixar la seva pròpia col·lecció o per vendre.
Tots els tipus de peix per un valor de la raresa i característiques com el pes, la raça, el lloc de residència. Aquests indicadors són importants quan es participa en els pescadors de competència dels peixos del iPlayer Let. Si els punts mecanografiades més que els altres, convertir-se en el campió de la temporada.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more