Jocs de navegador d'estratègia
Jocs en línia
Les estratègies econòmiques
Mmorpg
iPlayer
Protecció del castell
Jocs de Guerra
Aventures
World of Tanks
Jocs de guerra
Granja
Agricultor
Guerra

Joc iPlayer: My Lands en línia

Jocs Flash similars
(vots:123, Nota mitjana: 4.41/5)
Jugat: 230254
Fantasia joc en línia La meva Lands ofereix una possibilitat molt real de guanyar mentre es diverteixen. És una estratègia cost-militar, poblada per jugadors reals, elegit el costat de la llum o la foscor. Unir-se després de registrar a la nostra comunitat, podràs jugar My Lands, utilitzant totes les seves característiques. Quatre classes de personatges ofereixen per convertir-se en un dimoni o un cavaller, un elf fosc o clar. Cada un té les seves pròpies habilitats, que es caracteritza per les característiques úniques. També hi ha dues àrees: la mineria (florida de la civilització) i econòmica (edat de l'abundància). La primera àrea inclou: Archon, Skelenium, Molkar, Ilao, Bakar, Atlantis, fetus, Júpiter, Hramius i Cesare. El segon grup inclou: Sumer i Grècia.
Totes les àrees es desenvoluparan d'acord amb els paràmetres: viure-febles o forts monstres, moltes missions previstes, edificis que protegeixen, ruïnes, caixets espaiosos i oportunitats de guanyar.
El propòsit de iPlayer My Lands - construir edificis per a diferents propòsits, per enfortir l'exèrcit i entrenar, per elevar el nivell econòmic. Construir espai i sorres, les fàbriques i els recursos mines. Viure habitants de la seva terra, i al tresor rebuts impostos, tenir cura del benestar de la gent. La meva Lands ofereix una abundància de llocs per explorar coves, pedreres, barris marginals. Si vostè noti els monstres, guardant acuradament la cova, hi ha un cert benefici. És l'ideal d'emmagatzematge de perles negres - la seva moneda base, per als que es poden comprar al joc de qualsevol dels serveis i articles, així com per portar a un moneder electrònic.
Per tal de comprendre més en detall, prestar atenció assistent virtual. No va donar l'abisme, sempre suggerir el millor curs proporcionarà missions que van guanyar gemmes experiència adquirida.