Anime
Jocs de navegador d'estratègia
Jocs en línia
Mmorpg
iPlayer
Zombi
Boxa
Ninja
Aventures
Lluita per parelles
Jocs d'agilitat
Monstres
Naruto

Joc iPlayer: Shini en línia

Jocs Flash similars
(vots:108, Nota mitjana: 4.6/5)
Jugat: 218359
Joc Shini Joc en línia sense dubte atraurà l'atenció d'aquells que estan familiaritzats amb la sèrie animada "Bleach". L'anar a explorar el món més enllà de la Taula de la Comunitat, estarà al capdavant de l'equip de valents herois per salvar Seyreteya. Hi ha tres classes: Kido, reydzin i Quicken. Serà una aventura inoblidable, perillós i emocionant, on els seus oponents seran: "buit" i Quincy, i vayzardy arrankary.
La història del personatge principal serà seu si juga Shini Joc. Quan va despertar del seu somni, que va durar 3.000 anys, immediatament se submergeix en una nova batalla, i donarà suport al capità de pèl blanc Yamamoto. Ell sempre dóna el treball, i vostè està en moviment en les zones, es reuniran aquests enemics: caps Kōtotsu, boig "buit", dimoni alat i altres oponents seriosos.
Les baralles ocorren aquí tot el temps, i, a més, portaran l'experiència bonificacions útils: espasa zanpakto, cinturó i altres ànimes pures. Saltant entre els mons, l'heroi troba els amics i nous coneguts. Està acompanyat per sis assistents. Ells es poden organitzar en el camp en diversos punts amb les qualitats personals, però la lluita es porta a terme sense la seva participació - automàticament. Per tal de guanyar ràpidament caràcters bombats, perfeccionant les seves habilitats, equipament, ús del sistema actualitzar: hogeku, Shinigami Acadèmia i branques reyatsu. Aconsegueix equips poden estar en diferents llocs iPlayer Shini joc, però les coses més singulars són a la Torre dels Reptes.
Vostè pot interactuar amb els jugadors que són fàcils de formar aliances i corresponen per correu electrònic. Més participar en concursos per determinar el seu coneixement de la trama de la sèrie.
Externament, valent joguina, encara que els gràfics no són particularment detallada. No obstant això, la funcionalitat avançada que sigui un producte original i va exigir.