Jocs en línia
Mmorpg
iPlayer
Protecció del castell
Jocs de Guerra
Aventures
World of Tanks
Jocs de navegador d'estratègia
Jocs de guerra
Granja
Les estratègies econòmiques
Agricultor
Guerra

Joc iPlayer: Legend Knight en línia

Jocs Flash similars
(vots:138, Nota mitjana: 4.19/5)
Jugat: 218622
Converteix-te en l'heroi valent del fantàstic món de joc en línia ajuda Llegenda del Cavaller. Aquest projecte basat en el navegador requereix registre, després de les quals vostè pot triar una de les carreres: l'assassí, cavaller, mag o cercador. Confiar en la intuïció i parar a la imatge que atrau més. Inicialment, totes les característiques de cada personatge són mínimes, i que desenvoluparan aquestes capacitats, de manera que l'heroi una llegenda. Llegenda Knight peça teatral envoltat de criatures místiques sempre interessades. Per desfer-se la influència d'una poderosa bruixa, vostè ha de passar tot tipus de missions, a través del qual la seva força, l'experiència, el poder de les armes i blindatge pujaran significativament. Atès que la idea del joc està sintonitzat a les pròpies batalles, el sagnat es produeix ràpidament, i després d'un temps per millorar de nou per anar a la batalla. Familiaritzar-se amb els matisos ajudarà Mor - la seva guia personal i assistent en aquest món únic. Es mostrarà els moments més perillosos i la seva suau i directe a la següent missió.
El iPlayer Llegenda Knight va fer dues monedes: l'or i la plata. L'or és més valuós, i és possible intercanviar el més valuós d'adquisició. La plata també ajudarà per comprar articles necessaris, animals i va ordenar a l'equip de forja.
En l'onzè assalt, vostè pot crear la seva pròpia bèstia. La seva mascota ha de tenir totes les qualitats d'un lluitador per ajudar a sobreviure en batalles perilloses. Ell és fidel gos et seguirà per tot arreu, i no permetrà que el golf. Com a elements útils obzavedites fosa, síntesi, i la millora de la transformació. Cada un d'ells serà indispensable en certes situacions en les que cal canviar les propietats d'un objecte de transformar-la o construir un dels pocs, que és el més útil en aquesta situació crítica.