Jocs de navegador d'estratègia
Lluita per parelles
Protecció del castell
Jocs de Guerra
Aventures
Jocs en línia
World of Tanks
Mmorpg
Jocs de guerra
Granja
Les estratègies econòmiques
Agricultor
Guerra

Joc Vostè va ser una emboscada, succeeix fins i tot als millors exploradors, però no cal renunciar a, tractar de destruir l'enemic. No és fàcil en la foscor, entre l'espessor del bosc, però es pot veure els objectius i per eliminar-los, no deixar que ells s'apropen, res sorprès, només disparar. Per a confondre que van enviar els robots enemics, que semblen ser especialment difícil, l'avanç de la foscor, però la seva arma és fàcil de tallar i amb pits de metall. en línia

Jocs Flash similars
(vots:0, Nota mitjana: 0/5)
Jugat: 0
Vostè va ser una emboscada, succeeix fins i tot als millors exploradors, però no cal renunciar a, tractar de destruir l'enemic. No és fàcil en la foscor, entre l'espessor del bosc, però es pot veure els objectius i per eliminar-los, no deixar que ells s'apropen, res sorprès, només disparar. Per a confondre que van enviar els robots enemics, que semblen ser especialment difícil, l'avanç de la foscor, però la seva arma és fàcil de tallar i amb pits de metall.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more