Aventures
Castell
Castells
Destrucció
Educatiu
Jocs de Guerra
Jocs de navegador d'estratègia
Les estratègies econòmiques
Protecció del castell
iPlayer
Jocs en línia
World of Tanks
Mmorpg

Joc iPlayer Goodgame Empire en línia

Jocs Flash similars
(vots:300, Nota mitjana: 4.45/5)
Jugat: 253196
Joc en línia Goodgame Empire - és una estratègia del navegador en què la destresa militar entrellaçada amb l'economia. Els jugadors podran créixer a partir d'un modest poble d'un Estat poderós, territori moblat, l'extracció de recursos naturals, la construcció d'edificis per a la producció de béns.
Podrà gaudir de l'Edat Mitjana, el que no va impedir la guerra i fer descobriments. Els primers passos en el nou món us ajudaran a prendre un assistent virtual. Ell li aconsellarà sobre assumptes militars, s'enfrontarà a l'obra de construcció, acumular capital i ajudar a fer front a l'enemic. Atès que és molt més fàcil Empire Goodgame jugar, acumulant experiència personal de passada.
En molts nivells tindràs accés a l'última i edificis, unitats, nous territoris. Tots ells estan interrelacionats història clara, i erigir els edificis necessaris en el nivell actual, s'obre la porta d'accés al següent.
Goodgame Empire es construeix maó a maó. Pedrera de pedra, ferro, fusta, guanyen or. Tot el que és necessari per a un còmode establiment de la vida i el desenvolupament de l'exèrcit. L'exèrcit reclutat de les unitats que posseeixen la tècnica d'atac i defensa.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more